Voicebridge tegen corona

De VoiceBridge is een simpele audio opstelling waarin twee speakertjes aan beide kanten van een raam of loket worden geplaatst.

De speakers activeren zichzelf zodra er door de ingebouwde sensoren beweging wordt waargenomen.

Op deze manier waarborgt de VoiceBridge dus maximale veiligheid voor u en uw klant!

  • duidelijk en moeiteloos communiceren
  • automatisch activeren en deactiveren van het intercomsysteem
  • geen specialistische kennis vereist voor de installatie
  • meteen klaar voor gebruik!

voicebridge

9502466824998
Bestel
  • Beschrijving

Communiceer duidelijk en moeiteloos met uw klanten. Ondanks mondkapjes, gezichtsmaskers en preventieschermen!

Onze Voice Bridge wordt namelijk automatisch geactiveerd en gedeactiveerd wanneer een klant voor bij de kassa gaat staan of naar een servicebalie komt. Aan weerszijden van het geplaatste hygiënische scherm wordt een luidspreker geïnstalleerd. Medewerkers kunnen naar believen zelf hun eigen microfoon dempen. Deze microfoon wordt automatisch weer ingeschakeld wanneer de volgende klant wordt gedetecteerd door de infraroodsensor. Als een kassa/loket niet bezet is, is er de mogelijkheid dat klanten eenvoudig hiervoor op de belknop kunnen drukken (optioneel verkrijgbaar).

Voor de installatie van het systeem is geen specialistische kennis vereist:

De luidsprekers zijn voorzien van dubbelzijdige spiegeltape aan de achterzijde. U hoeft alleen maar de beschermfolie er af te trekken en de luidspreker aan te brengen op uw hygiënische beschermingswand. Steek de stekker in het stopcontact en u kunt meteen begrijpelijk en moeiteloos met elkaar communiceren!